Artikel i aftonbladet

Hittade en kul artikel i aftonbladet söndag ang kost och så. Den handlar om vilka beslut man tar kring mat. Artikeln påstår att man tar minst 200 matbeslut per dag.

Det är rätt intressant, för när jag bantade i våras så kunde jag så enkelt strunta i allt sött och onyttigt som familjen handlade hem. Men nu när jag inte gör det länge så är det mycket svårare eftersom jag vill få äta det där onyttiga ibland då och då. Jag tänker inte lika mycket innan jag stoppar i mig!

Artikeln tar upp lite det här med hur stora glas man har, och det gäller ju även skålar och annat. Sådant ha jag också tänkt mycket på, man vet ju inte riktigt hur mycket det rymms i ett glas.

Jag ska bli lite mer medveten om mina beslut, tänka till en extra gång.


Usel uppdatering

Nu har jag varit ruskigt dålig på att uppdatera bloggarna. Tänkte i varje fall säga att jag har en videoblogg på G! Får se när jag har den klar ;)

Idag har jag riktigt ont i låren eftersom jag körde ett barn/rumpa-pass i måndags. Man blir ju så stel när man har träningsvärk! Förhoppningsvis är det bättre imorgon för då ska jag jobba igen och även fredag. Sen har jag bara en ledig vecka kvar. Så får se hur mycket träning det hinns med mina tre jobbveckor, men det är ju som ett enda långt gympass att städa där jag jobbar. Ständigt upp och ner för trappor..

Här kommer en liten bild på mig just nu ;) Har precis tagit en skön dusch efter ett svettigt agility-pass med Urax. Duschen är ens bästa vän när det är så här varmt på sommaren!